Predstavujeme Vám investičný projekt BOXYLAND 5.0. Preštudujte si pozorne našu ponuku. Následne ju vložte do investičného košíka a staňte sa investorom.
CartShare

BOXYLAND 5.0

informačné technológie

Vitajte vo svete, kde každá vec má svoje miesto

Guarantee Guarantee
Aktívna Pôžička
Investícia: od 1 000 Eur
Úrok: 6,0 - 9,0 % ročne
Dĺžka investície: od 12 - 60 mes
Ukončenie kampane: o 61 dní
Uzatvorené zmluvy v objeme: 285 401 Eur

BOXYLAND je koncept, ktorý vstúpil na trh ako alternatíva ku "klasickému" využitiu kamenných retailových obchodných priestorov. Premieňa ich na službu, ktorá je v západných krajinách žiadúca a jej trhový potenciál neustále rastie - „self-storage“. V BOXYLANDE si ľudia uskladnia to, na čo im doma, alebo vo firme nezostal priestor. Rozširuje tak často limitovaný fyzický priestor a ponúka možnosti jeho flexibilného využitia. Ide o krátkodobú alebo dlhodobú formu naplnenia "odkladacích" potrieb. Snahou BOXYLANDU je byť čo najbližšie a vždy poruke. Benefitom je zabezpečený prístup 24 hodín denne a online nástroj, s ktorým bezkontaktne vybavíte prenájom svojho skladového Boxu.

Self-storage sú žiadané v mestách v dochádzkovej vzdialenosti pre zákazníkov. Stanú sa komplementárnou službou k rezidenčnému bývaniu, podobne ako malé potraviny „na rohu“. Zároveň tak dostanú svoj nový zmysel vyprázdnené kamenné priestory. Služby typu „storage“ ľudia vo fyzickom svete využijú podobne ako cloudové riešenia v IT. Nebudú investovať do vlastnej „infraštruktúry“ - jednoducho si zaplatia službu, ktorá vyhovuje ich aktuálnym potrebám. Ambíciou BOXYLANDu je etablovať túto službu v strednej a východnej Európe a následne expandovať na najväčší trh – do USA.

BOXYLAND otvoril svoje pobočky v Bratislave a v Prahe, kedy zároveň spustil poskytovanie franchising licencie, na základe ktorej je možné si partnersky otvoriť vlastnú pobočku. Jej správa a obsluha zákazníkov je pritom maximálne zjednodušená vlastnou aplikáciou. Ide tak o jedinečnú kombináciu spojenia Real Estate a IT investície. Po úspešnom pilotnom projekte v Bratislave sa Boxyland etabloval aj na Českom trhu v Prahe a ďalších českých mestách – Brno, Pardubice, Plzeň, Ostrava, Olomouc, Hradec Králové. Ukázalo sa, že vo väčšom meste je ešte žiadanejšia táto služba. Pozitívom je, že bola podpísaná prvá francisingová zmluva v SK aj CZ a tým sa začal napĺňať plán kombinovanej expanzie. Do konca roka 2024 bude otvorených 100 kombinovaných pobočiek v Čechách a na Slovensku. Už teraz je Boxyland číslo jedna medzi malými samoobslužnými digitalizovanými skladmi v Čechách a na Slovensku. Rovnako je najrýchlejšie rastúcou sieťou samoobslužných skladov v Čechách a na Slovensku. Cieľom je byť číslo 1 v Centrálnej Európe do konca roka 2025.

Aj toto sú dôvody, prečo sa Boxyland s.r.o. rozhodol spustiť online kampaň pre poskytnutie Pôžičiek pre ľudí, ktorí hľadajú možnosť získať možnosť pomôcť financovať expanziu, začo získavajú možnosť nadpriemerného úroku na svoju zmluvu o pôžičke.

Self-storage ako odvetvie sa ukázalo ako odolné aj voči pandémii. A to je dôvod prečo čoskoro pribudnú ďalšie pobočky BOXYLAND, vlastné i franchisingové. V blízkej budúcnosti bude BOXYLAND miestom nielen samoobslužného skladovania, ale jej    pobočková sieť bude aj bázou pre mikrologistiku a tým participovať na rozvoji e-commerce a moderného mestského života.


PARAMETRE KAMPANE: 
Začiatok kampane: 1.4.2024
Koniec kampane: 30.06.2024, alebo do dátumu dosiahnutia cieľa kampane,
Minimálna investícia: 1000 Eur,
Celkový objem poskytnutých pôžičiek / cieľ kampane: 1 000 000 Eur,
Úročenie pôžičky: 6,0%, 7,0%, 8,0%, v závislosti od doby splatnosti pôžičky 12, 36, alebo 60 mes., 
V prípade investície nad 20 000 Eur bude úrok pri dobe splatnosti 36 mes. alebo 60 mes. vo výške 9% p.a. 
Investičný nástroj: pôžička,
Splatnosť pôžičky: po 12, 36, 60 mesiacoch od dátumu poskytnutia pôžičky,

RUČENIE:
Do výšky 19 999 EUR
- Áno, formou ručiteľského vyhlásenia spoločnosti Salve Group, a.s.
- Áno, formou ručiteľského vyhlásenia majiteľa spoločnosti Boxyland, s.r.o.

Nad 20 000 EUR (pri dobe splatnosti 36 mes. a 60 mes.)
- Áno, formou ručiteľského vyhlásenia spoločnosti Salve Group, a.s.
- Áno, formou osobnej zmenky majiteľa spoločnosti Boxyland, s.r.o.
 

Súbory cookie používame na správne fungovanie našej stránky, prispôsobenie obsahu a reklám, poskytovanie funkcií sociálnych médií a analýzu návštěvnosti. Informácie o používání našej stránky tiež zdieľame s našimi sociálnymi médiami, reklamnými a analytickými partnermi. Viac informácií.